BIAB/Rubberbase

Rubberbase oftewel BIAB (builder in a bottle) is een betere en sterkere versie van het gelpolish systeem en wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen.

Door de flexibele formule van deze gel kan deze moeiteloos meebuigen met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.

Tevens is deze gel “selfpinchend”.  Dat wil zeggen dat de natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke C-curve is, door de rubberbase tot een C curve gevormd worden. Het resultaat, slankere en sterkere nagels.

BIAB werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, dit voorkomt breuken en schilveren. Na elke behandeling worden de nagels sterker! 

Deze voordelen blijven stand houden zo lang je de behandeling laat uitvoeren. Dit is gemiddeld iedere 4 weken noodzakelijk. Als je stopt met deze behandeling groeit het product uit en keert de nagel weer terug naar zijn oorspronkelijke staat.

Met BIAB is het niet mogelijk om de nagels te verlengen. De maximale lengte die je hiermee kunt opsparen, is een paar millimeter voorbij de vingertop. Langere nagels hebben een opbouw nodig van een niet flexibel product zoals bijvoorbeeld acryl of gel.